Last news in Fakti

22 Февруари, 2023 12:32 1 328 2

Джони Деп готви нова продажба на свои картини (СНИМКИ)

  • джони деп-
  • актьор-
  • художник-
  • принт-
  • портрет-
  • продажба

Мултиталантливият Деп се приготвя да продаде още 780 принта на свои творби

Джони Деп готви нова продажба на свои картини (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Джони Деп отново се приготвя до дни да очарова света и със способностите си на художник, научи Life.bg

Актьорът работи по пускането на втора част от принтовете си "Friends & Heroes 2".

"Това ще бъде най-голямото и най-очакваното събитие в сферата на произведенията на изкуството, което светът някога е виждал. Както знаете, предишното издание се разпродаде за секунди и счупи нашия уебсайт", казаха от "Castle Fine Art".

Предишните 780 принта, струващи 4700 евро всеки, на негови портрети на Боб Дилън, Елизабет Тейлър, Ал Пачино и Кийт Ричардс, се разграбиха в рамките на няколко часа по 4700 евро всеки..

Звездата се занимава с рисуване от дълги години, но за първи път миналата година реши да направи своите творби достъпни за закупуване. "Винаги съм използвал изкуството, за да изразя чувствата си и да разсъждавам върху онези, които означават най-много за мен, като семейството ми, приятелите ми и хората, на които се възхищавам. Може би сбърках като се ограничих да пазя картините си за себе си. Никой никога не трябва да се ограничава", бе казал тогава Деп, който това лято идва у нас със супер групата "Hollywood Vampires".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пррррррр

    1 4 Отговор
    Когато нарисува Меги Тъчар ми се обадете,купувам сразу
  • 2 Соваж бейби

    1 3 Отговор
    Не са никак лоши ,само че това са портрети има много такива улични художници лятото си изкарват някой лев и в България!Що за дискриминация към всички артисти в цената ?Този бил звзден артист може и 1 милион да поиска ще се купи а другите които не са известни със сигурност и по талантлантливи защото минали школа на тях м...та им .Ето това не харесвам ,намирам ги и за кич в дома си да се насложат ,особенно пък Елизабет Тейлър кой как реши че това е красива жена не знам прилича на испанска житанка.