Last news in Fakti

1 Април, 2023 07:20 2 654 22

Клинт Истууд снима последния си филм

  • клинт истууд-
  • филм-
  • режисьор

Ще бъде съдебен трилър

Клинт Истууд снима последния си филм - 1
Снимкa: БГНЕС

Кино иконата Клинт Истууд ще завърши дългата си режисьорска кариера с предстоящ филм, озаглавен „Juror #2“. Звездата от "Бледият ездач" ще режисира Никълъс Холт и Тони Колет в един последен филм, който ще бъде съдебен трилър, съобщи БГНЕС.

Макар че това ще бъде последният филм на Клинт Истууд конкретно като режисьор, той повдига въпроса за възможността 92-годишният режисьор все още да играе в или да продуцира филми в бъдеще.

В "Съдебен заседател № 2" (работното заглавие на филма) Клинт Истууд ще проследи член на журито на съдебен процес за убийство, който подозира, че може да има някакво участие в смъртта на жертвата, и е поставен в морална главоблъсканица дали да използва тайната си, за да отклони журито и да се предпази, или да се предаде на правосъдната система, в която участва.

Справедливо е да се предположи, че звездата от "Ренфийлд" Никълъс Холт вероятно ще играе главната роля на съдебния заседател, което вероятно ще представи неговата често момчешка харизма по по-нюансиран начин.

Засега не е известно каква роля би могла да изиграе Тони Колет. Възможно е актрисата от "Вади ножовете" да бъде друг член на журито (вероятно такъв, който има известни подозрения относно евентуалния съучастник на Никълъс Холт в убийството), адвокат или съдия в процеса, или дори някой, който е замесен в самото убийство.

Колет е известна с впечатляващите си изпълнения в най-различни жанрове като психологически хорър и екшън, така че вероятно може да ѝ се доверим, че ще се справи с всичко.

Интересен е изборът на Клинт Истууд за последния му филм като режисьор, като се има предвид, че той не е особено известен с работата си в жанра на съдебната драма.

От друга страна, през многото си десетилетия в Холивуд е работил в почти всички жанрове, така че може би иска да остане отворен за нови неща до края.

Клинт Истууд със сигурност е заслужил възможността да се оттегли от киното и се надяваме, че последният му режисьорски филм ще получи уважението, което заслужава.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром Бакарди

    27 4 Отговор
    Кат чуя имиту на тоз актьор-виднага са сещам за каубои шарифи разни зли брадясали трапери-гангстери коне и Колт! Гърмеше ги кат пилци и подир палеше неква тънка пура, гледайки намращену! Топ на топовете е тоз Клинт Истуд!

    Коментиран от #2, #8

  • 2 и аз го харесвам

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ром Бакарди":

    мдаа, така беше, и на тая тънка пура и викат сигар, роме, бакарди
  • 3 плюс минус

    31 2 Отговор
    Дай, Боже, всекиму житейско и творческо дълголетие!
  • 4 гост

    24 1 Отговор
    Велик актьор,един от последните на нашето време
  • 5 Дааа

    23 1 Отговор
    Шапка му свалям, Голям! Един от любимите ми актьори, режисьор също...
  • 6 нека позная

    2 21 Отговор
    мумията се завръща 13
  • 7 дядо поп

    20 1 Отговор
    Пичага!
  • 8 Идън

    20 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ром Бакарди":

    Пурата и пушкалата са само аксесоари и не отиват на всеки...Той сякаш е роден за тези роли.Но има и друго оръжие- това са неговите сини очи и неговият поглед- сякаш се прицелва. Единственият му романтичен филм е,,Мостовете на Медисън,,- а коя жена би устояла на този поглед...Това е любимият ми филм.А Клинт след месец-в края на май прави 93 години.Вече няма такива...

    Коментиран от #13

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Русенец

    18 0 Отговор
    Голям актьор и още по-голям режисьор.
  • 11 Алкатраз

    15 0 Отговор
    Голям актьор.
  • 12 бай Даньо

    0 6 Отговор
    Дано успее да се простреля саморъчно със любимия си магнум 44 ... тоя е може би най виновен за американската култура на оръжията , блато от което Америка няма излизане...
  • 13 бай Даньо

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "Идън":

    Абсолютно безизразна физиономия изумителна кариера за такава липса на талант... . А най неподходящата роля за него е Мостовете на Медисън велика история особенно книгата , виж Мерил Стрийп е велика както винаги.

    Коментиран от #14, #15, #19, #20

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ТаибавГЗ

    2 0 Отговор
    Здравей ей г ей
  • 19 бай Даньо

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "бай Даньо":

    14, 15 благодаря за подкрепата. Радвам се че разбирате.
  • 20 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "бай Даньо":

    Бай Даньо, сексапил и красота са две различни неща .Има много красиви и непривлекателни мъже.А най- неприятни са осъзнаващите красотата си.Чарът на Клинт е-освен във всичко друго и в неговото лице. Не ги разбираш тези неща...

    Коментиран от #21

  • 21 бай Даньо

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Идън":

    Опа! Красиви непривлекателни са кат "дървени железа" за какво мислиш еволюцията е създала красотата, да не привлича ли !? Най гадни са красивите който знаят че са красиви, нали!? ха-ха-ха! Инак съм съгласен че има и не красиви но сексапилни , даже сакатия Стивън Хокинс има сексапил с тоя интелект ... Апропо кога съм говорил за сексапила на Клинт Истууд , казах че е некадърен артист !? Спомената от мен Мерил Стрийп е не красива и не сексапилна, каквото и да е това, но изключителна актриса напълно различни неща са това!

    Коментиран от #22

  • 22 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "бай Даньо":

    Наричаш го,,некадърен,, защото не възприемаш този тип мъже в романтичен филм. Точно това е идеята на автора на романа- а след това на и на филма. Клинт стои перфектно в тази роля.Не мога да си представя Дани Трехо в романтичен филм:)