Last news in Fakti

11 Юни, 2023 19:09 1 234 3

Приходите от концерта на "Hollywood Vampires" в Истанбул ще бъдат дарени за пострадалите от земетресенията

  • hollywood vampires-
  • джони деп-
  • алис купър-
  • приходи-
  • дарение-
  • концерт-
  • земетресение-
  • истанбул

След това звездите пристигат в София за шоуто им на 12 юни

Приходите от концерта на "Hollywood Vampires" в Истанбул ще бъдат дарени за пострадалите от земетресенията - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Любителите на рок музиката в Истанбул се забавляваха в събота с „Hollywood Vampires“ - звездна група с участието на актьора Джони Деп, певеца Алис Купър и музиканта Джо Пери. Супергрупата се качи на сцената на Life Park в Истанбул в рамките на световното си турне, предава БГНЕС. Откриването беше направено от соло изпълнителя Огюн Санлъсой, един от пионерите на турската хеви метъл музика.

Събитието беше организирано от Neo Events и Stellar, а по време на концерта Деп пя, свири на бас и ритъм китара в допълнение към клавишните, съобщи Анадолската агенция.

Името „Hollywood Vampires“ произлиза от легендарния рок клуб, основан през 70-те години на миналия век от Купър, емблематичния барабанист на „The Who“.

Освен първия си самостоятелен албум, „Hollywood Vampire“ издават „Rise“ през 2019 г. и първия си концертен албум през 2023 г. – Live in Rio.

"Пристигаме за Истанбулския Life Park на 10 юни. За да намалим поне малко последиците от опустошителните земетресения, които отнеха живота на много невинни (sic) хора, и да допринесем за събирането на необходимата помощ, ще дарим всички приходи от концерта, който ще изнесем вечерта на 10 юни в Истанбул, на DEC (Disasters Emergency Committee). Даряваме ги на фонда за подпомагане на земетресението", написа групата на 3 юни в Twitter.

Следващата спирка на групата ще бъде на 12 юни в София, България.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Плашимир

    2 6 Отговор
    Събрани пари от турците в Истанбул ще ги дарят за турците в пострадалите райони!? Да разбираме ,че от концерта в Париж ,Рим ,Лондон ,Мадрид , няма да дарите? Ми добре.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Деп

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Плашимир":

    Събраните пари от турците в Истанбул вместо да ги приберат както при гореспоменатите концерти са решили да ги предоставя на нуждаещите се, за което им се полага най малкото едно голямо БРАВО
  • 3 МИРОДРАГ

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Плашимир":

    ЩОМ СИ ОТ ИЗРАЖДАНЕ ВЕРНО ПЛАШИШ МИРА!!!!!! АЙДЕ НА КОНЦЕРТ НА КИРКОРОВ ПЪК И ВИЕ НЕЩО ДА ДАРИТЕ!!!