Last news in Fakti

11 Септември, 2023 12:32 1 472 0

Фънк фестивалът September FUN'k Festival ще има първо издание в България

  • фънк-
  • фестивал-
  • музикален фестивал-
  • september funk-
  • september fun'k festival

Фестивалът се готви да закрие лятото подобаващо с четири мащабни сцени

След бурния фестивален живот това лято, September FUN'k Festival е готов да закрие сезона повече от зашеметяващо. За пръв път в България почитателите на качествената музика ще усетят какво е да слушаш фънк, диско, дъб, денс електро и още множество свързани стилове… И всичко това на живо, на четири мащабни сцени в три дни!

September FUN'k Festival ще разтърси The Purgatory („Чистилището“, ул, Индустриална-7 в София), на 29-ти, 30-ти септември и 1-ви октомври.

Пространството на фестивала ще се раздели на четири музикално обособени части: FUNk zone-с концерти на живо; IVAN'S TERRIBLE DISCO zone - с класическо и фънки диско; MUSICOLOGY zone - с DJ сетове с фънк, хип-хоп, с куратор Мартен Роберто и JAZZTRONICA zone - с денс електронна музика с фънк, дъб, бразилиан, с куратор Mr.Moon.

Изкушаващ е и друг фестивален елемент, който със сигурност ще превърне September FUN'k Festival от очаквано в любимо събитие. На място посетителите, които желаят, ще имат възможност да получат професионален грим и прическа или да наемат костюм, което визуално и тотално ще ги потопи в атмосферата на фънка, джаза и диското от най-добрите им години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА