Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 20:28 1 444 5

LAIBACH взриви българската сцена за пети път

  • laibach-
  • концерт-
  • индъстриъл

Лошото време не спря феновете да посрещнат легендарната банда с мощни овации на сцената на Pirotska 5 Event Center

26 ноември ще бъде запомнен с фурора на групата LAIBACH, която за пореден път предизвиква истински пир за сетивата сред стотиците фенове на индъстриъл стила у нас. Публиката в Pirotska 5 Event Center напълно се сля с емоцията на сцената. LAIBACH подариха невиждано шоу със светлини, музика и остър текст, с безкомпромисно изпълнение и поведение в ивент пространството.

По традиция авангардния пърформанс започна още преди излизането на LAIBACH с грандиозна мултимедийна среда. По този начин музикантите доказаха за пореден път защо са една от най-чаканите и завладяващи групи у нас.

Спектакълът бе разделен на 3 части и виртуозно бис изпълнение. Ценителите на уникалния звук не пропуснаха да споделят най-въздействащите моменти от аудио-визуалното чудо в социалните мрежи, а най-верните фенове се възползваха от екстравагантния мърч на бандата.

Впечатляващият концерт в България бе част от европейското турне на LAIBACH, а за перфектната организация в сърцето на София се погрижи Иван Вълков, известен в музикалния и промоутърски бизнес като един от най-добрите в бранша.

LAIBACH взриви българската сцена за пети път
Снинка: Димитър Алексов


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шушснков

    4 4 Отговор
    Пуснете ми Кабзон, обичам го младоста ми замина
  • 2 ХАХАХА

    5 3 Отговор
    Еееех що "ентелегентни " мисири ,то не са писаници не са чудо . Особено Пиротска 5 с продължението за център звучи на английски като някой коневръз.
    Е
  • 3 Хехоо

    0 1 Отговор
    Чалгаджийте сбъркали залата....и не видели разлика.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.