Last news in Fakti

26 Декември, 2023 05:40 3 948 3

На 56 почина актьорът Камар де лос Рейес

  • камар де лос рейес -
  • актьор-
  • починал

Той е издъхнал от скоротечен рак

Камар де лос Рейес, телевизионен, филмов и озвучаващ актьор, известен най-вече с ролята си на член на банда, превърнал се в ченге, в сапунената лента “Един живот за живеене” и злодей във видеоиграта “Call of Duty: Black Ops II,” почина в Лос Анджелис на 56 години, съобщи семейството му, предаде Асошиейтед прес.

Де лос Рейес е починал в неделя след кратка битка с рака.

Той също имаше роли в "Sleepy Hollow", “The Rookie” и “All American”.

Де лос Рейес е роден в Пуерто Рико и е израснал в Лас Вегас. Започва да се снима във филми, когато пристига в Лос Анджелис в края на 80-те години. Ранните му роли включват и участие в “Blade to the Heat”.

На големия екран Де лос Рейес се появи в „Никсън“ на Оливър Стоун,” в “Агент Солт” с Анджелина Джоли и в “Клетката” с Дженифър Лопес.

“Де лос Рейес е живял в Лос Анджелис, но сърцето му никога не е напускало Пуерто Рико,” се казва в изявлението на семейството, добавяйки, че актьорът е участвал активно в усилията за възстановяване след урагана Мария през 2017 г.

Актьорът има трима сина от съпругата си Саум - Кейлън, на 26 години, и близнаците Майкъл и Джон, на 9 години.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Налудник

    8 3 Отговор
    Плахо питам: наборът бил ли е ваксиниран?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.