Last news in Fakti

27 Декември, 2023 05:37 4 073 10

Откриха мъртъв актьора от "Паразит" Ли Сун-кюн ВИДЕО

  • ли сун-кюн-
  • мъртъв-
  • актьор-
  • паразит

Южнокорейският актьор най-вероятно се е самоубил

Откриха мъртъв актьора от "Паразит" Ли Сун-кюн ВИДЕО - 1
Снимка: Фейсбук

Актьорът Ли Сун-кюн от спечелилия Оскар филм "Паразит" е открит мъртъв в сряда, съобщи южнокорейската полиция, предаде Асошиейтед прес.

Полицейски служители открили бездиханния Лий на неназовано място в Сеул, а в колата му имало брикет от дървени въглища.

Южнокорейските медии, включително информационната агенция Yonhap, съобщиха, че 48-годишния Лий е намерен мъртъв в кола в парк в столицата. Yonhap цитира полицията, че е издирвала Лий, след като семейството му съобщило, че е напуснал дома си, след като е написал съобщение, подобно на предсмъртно писмо по-рано през деня.

Лий стана световноизвестен с ролята си в “Паразит” в който играе главата на богато семейство. През 2021 г. той спечели награда на Гилдията на филмовите актьори за ролята си в същия филм.

Той беше номиниран за най-добър актьор на Международните награди Еми за изпълнението си в научнофантастичния трилър “Доктор Мозък” миналата година.

Лий беше позната фигура на корейските екрани десетилетия преди неговия “Паразит” да се сдобие със слава в чужбина. Става известен с ролята си в популярен драматичен сериал “Принцът на кафето (2007),” и спечели масова популярност с медицинската драма “Behind The White Tower,” следван от “Pasta (2010)” и My Mister (2018).”


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Исторически парк

    9 6 Отговор
    То за тях това е нормално
  • 2 българин 777

    11 2 Отговор
    в българия живота е рай никой не се самообива евентуално
  • 3 Ганьо

    8 17 Отговор
    Най-тъпият филм! Проумял е в какво е участвал, и ….
  • 4 7+7

    5 10 Отговор
    За азиатската раса животът е без значение.

    Коментиран от #5

  • 5 Соваж бейби

    5 8 Отговор

    До коментар #4 от "7+7":

    Корейците нямат нищо общо с японците и честта на самураите,мафията Якудза после китайската мафия една от най-жестоките в света , наследници на монаси-войни в Южен Китай .Корейците са кротки хора не са толкова злобни и имат интересни неща с изключение на музика и филми ужасни са не знам как номинираха тази тъпотия сигурна съм че и журито не са гледали филма просто им подариха наградата.Жалко за човека най вероятно депресия и самоубииство бързо залязващите звезди са така или не е пробил в европейско ,американско кино на пръсти се брои азиатски артисти

    Коментиран от #6

  • 6 све

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "Соваж бейби":

    Филмът е страхотен,но трябва сиво вещество за да го разбереш.

    Коментиран от #7

  • 7 Соваж бейби

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "све":

    Опитах от любопитсво 10 минути повече не издържах с Паразит не е мой тип материя да ми задържи внимание.От изестно време рядко гледам филми отбелязала съм по Нетфликс Avatar Le Dernier Maître de lair февруари 2024 да ми пусне съобщение кога ще е достъпен ,преди 5 месеца беше последният гледан филм много тъпотия последния миналия месец ама беше филм концерт по кината на S C Н .Следя повече разни научни предавания ,паранормални ,археолози нови доказателства и открития,инк мастер .
  • 8 чудесен актьор

    4 1 Отговор
    Той играе в много филми, а тях не са ги показвали на бг. публиката. Жалко за човека. Скалъпени обвинения и недоказани. На първо място е Ю. Корея по корупция и законите там са само за най-богатите.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.