Last news in Fakti

9 Януари, 2014 15:37 2 600 1

Публиката определи: Сандра Бълок е номер едно!

  • "изборът на публиката"-
  • награди-
  • филм-
  • сандра бълок

Актрисата от филма Гравитация с 4 награди People's Choice

Публиката определи: Сандра Бълок е номер едно! - 1
Снимки:АП/БТА

Актрисата Сандра Бълок триумфира с 4 кинонагради „Изборът на публиката“ (People's Choice) на 40-ата церемония по раздаването им, която се състоя тази нощ в Лос Анджелис.

Всенародното гласуване обяви Сандра за най-добра актриса на годината, най-добра драматична актриса, най-добра комедийна актриса, като раздели с партньора си във филма „Гравитация“ Джордж Клуни и отличието за най-добър актьорски дует. Освен това лентата на режисьора Алфонсо Куарон за космическата одисея на героите им победи в категорията за любим драматичен филм.

Сред мъжете актьорът Джони Деп пребори в избора на зрителите колегите си Хю Джакман, Леонардо ДиКаприо, Робърт Дауни-младши и Чанинг Тейтъм.

С 3 отличия, включително и за Робърт Дауни, се сдоби филмът "Железният човек 3", признат от публиката за най-добър филм на годината. Толкова има и певецът Джъстин Тимбърлейк, включително и за най-добър албум за 20/20 Experience. Той обаче бе победен от Бритни Спиърс (на снимката) в категорията за поп-изпълнител, където се състезаваха и Кейти Пери, Деми Ловато и Бруно Марс.

Леонардо ДиКаприо все пак бе избран за най-добър драматичен актьор, а Адам Сандлър за трети път стана най-добрият комик в очите на публиката.

Актрисата от български произход Нина Добрев (на снимката) и бившият й приятел Йън Съмърхолдър от сагата "Дневниците на вампира" спечелиха наградата за най-добра химия на екрана.

Като любим тв сериал пък се открои отново "Теория за Големия взрив" (The Big Bang Theory).

За най-добра музикална група бе определена One Direction. Очаквано Тейлър Суифт стана любима кънтри изпълнителка. Композицията Roar на Кейти Пери се наложи като най-предпочитана песен и видео.

People's Choice е единствената в САЩ награда, чиито лауреати се определят с общонационално гласуване. Тя е учредена през далечната 1974 година, когато номинации са се разпределяли само в 14 категории, докато сега са 58.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alexander Alexandrov

    0 0 Отговор