Last news in Fakti

15 Януари, 2014 14:50 1 977 1

Емир Кустурица готви грандиозно шоу в София

  • емир кустурица-
  • оркестър на непушачите-
  • софия-
  • концерт-
  • шоу

Заедно с Оркестър на непушачите ще започнат световното си турне от България

Емир Кустурица готви грандиозно шоу в София - 1
Снимка: ABA

Емир Кустурица и неудържимият „Оркестър на непушачите“ (The No Smoking Orchestra) пристигат в България, съобщиха от Агенция Български Артисти.

Концертът, който ознаменува началото на тяхното световно турне, ще взриви зала 1 на НДК на 7 февруари.

Организатор на събитието е DEGRIS EVENTS. Сред членовете на бандата е и синът на режисьора, 34-годишният Стрибор, който свири на барабани.

Кустурица е добре познат у нас с многопластовата си особа и многобройните си артистични превъплъщения, така че срещата с него обещава да бъде повече от вълнуваща.

Българските феновете на Кустурица вече се срещнаха с автобиографичната му книга - „Смъртта е непотвърден слух“. Една интригуваща колкото нежна, толкова и безцеремонна изповед. Завладяващ разказ за срещи с представители на световния артистичния елит, за сблъсъка със серия от лични загуби и чудото да твориш в един безутешен политически контекст.

Предстоящата среща с Кустурица и групата, която се смята за „необичаен културен феномен“ с 25-годишна история, ще завладее публиката с визия и звук и ще я хипнотизира с мощния си енергиен заряд.

Билети на касите на НДК и в мрежата на Евентим
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владислав Димитров

    0 0 Отговор
    Свири на барабани ? Хааа,хаа, ха