Last news in Fakti

4 Юли, 2024 04:48 1 369 4

Джесика Ланг пристигна в България

  • джесика ланг-
  • изложба-
  • актриса

Холивудската звезда открива своя фотографска изложба

Джесика Ланг пристигна в България - 1
Снимка: БНТ

Холивудската звезда Джесика Ланг пристигна в България, но не за да снима филм, а за да открие своя фотографска изложба, предаде БНТ.

Може би не знаете, но носителката на два "Оскара" най-напред учи фотография, а по-късно, след като става актриса, отново се завръща към нея. Сега представя у нас 120 произведения, които са изложени в националната галерия "Двореца" в рамките на платформата "Майстори на фотографията".

Джесика Ланг е толкова добра, заставайки зад обектива, колкото и пред него. Светлината във фотографиите, която предизвиква игрите на въображението, е живото доказателство за това.

"Моите фотографии са много лични и предпочитам да не говоря за тях. "Предпочитам да ги разгледате без да сте предубедени, защото това е най-правилният начин да ги разберете. Не може да си представите колко съм щастлива да бъда тук и колко топло бях посрещната. Надявам се изложбата да ви хареса", каза Джесика Ланг, актриса и фотограф.

Джесика Ланг пристигна в България
Снимка: БНТ

Образите, които запечатва, са като пътешествие из света. Усещането, което създават, отново ни напомня за голямото кино. А тази вечер изложбата се превърна в най-голямото културно събитие в София.

"Това невероятно умение и талант да видиш света през фотографския обектив, да уловиш онези мигове, които считаш, че са най-интересни, които трябва да бъдат запомнени, които трябва да бъдат предадени на цялото човечество. Аз съм убедена, че и чрез тази фотография, чрез тази фотографска изложба, ще разберем още повече за душата на един човек, на един актьор на един невероятен интелектуалец, а самата изложба ще разкрие за нас непознати светове", подчерта Илияна Йотова, вицепрезидент.

Фотографиите на Джесика Ланг ще останат у нас до 29 септември, а тези които ги видяха тази вечер, може би ще си пуснат и някой филм с участието на голямата звезда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост666

    4 0 Отговор
    Ще я разгледам
  • 2 Кадир

    1 3 Отговор
    Коя е тая бе?

    Коментиран от #3

  • 3 Татра

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кадир":

    Една артистка не чалгарка или някоя от турски сериал. И е талантлива .
  • 4 селтак

    0 1 Отговор
    Йотова прати Джесиката да снима във Столипиново! Обзалагам се че таа нема да стъпи повече у БГто! Покажи и какво си отгледахте през соца!!!!