15 Октомври, 2024 11:57 371 1

Народният театър "Иван Вазов" добави нови дати за "Медея" заради силен зрителски интерес

  • народен театър иван вазов-
  • народен театър „иван вазов”-
  • медея-
  • зрителски интерес-
  • постановка-
  • публика

Уникалното представление, което въвлича и публиката на сцената, се радва на огромен интерес

Народният театър "Иван Вазов" добави нови дати за "Медея" заради силен зрителски интерес - 1
Снимка: Народен театър "Иван Вазов"

След големия успех на спектакъла на световноизвестното дуо Деклан Донелан и Ник Ормерод „Медея“ по Еврипид, Народният театър обявява нови дати, на които публиката ще може да гледа постановката. Поради спецификата на представлението, възможният брой на зрителите е ограничен.

Спектакълът прави изключително впечатление не само с блестящата актьорска игра и новаторския подход на творческия екип, но и с преживяването за публиката, която през цялото време е на сцената и на моменти се превръща в пряк участник в действието.

В ролята на Медея се превъплъщава актрисата Радина Кърджилова, а заедно с нея в спектакъла участват актьорите на Народния театър Велислав Павлов, Валентин Ганев, Асен Данков, Явор Вълканов, Стелиан Радев, Вяра Табакова, Радена Вълканова, Жорета Николова, Стефания Колева, Елена Иванова, Надя Керанова и Ана Пападопулу.

Следващата възможност за зрителите да станат част от „жителите на Коринт“ ще бъде на 24 октомври. Спектакълът се играе също на 16-и и 17-и ноември, а през декември ще има три дати – 11-и, 18-и и 19-и.

Билетите вече са в продажба на касите на Народния театър, както и онлайн.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гробар

    5 0 Отговор
    когато козлодуйския паразит пукяса съседите ще разберат по вyнята. Ще разбият врата с екипите от гражданска защита, а вътре ще го намерят надут, наказан от буболечки, ако е стоял по дълго и с чepвеи. Търбуха му ще се е спукал от трупните газове и ще тече гнойни течност. Тургат го в гумен чувал и в служебния гроп!