3 Април, 2014 11:40 1 599 0

Легендарният YANNI за първи път в България

  • yanni-
  • концерт-
  • българия-
  • музика

Запазена марка на музиканта са зрелищните шоу-спектакли

Легендарният музикант YANNI, покорил с магията на своята музика сърцата на стотици милиони фенове по цял свят, пристига в София на 2 юни. Концертът е част от световното турне на YANNI, озаглавено World Without Borders (Свят без граници). То отведе изпълнителя и неговия оркестър към Азия, Близкия изток, Южна и Северна Америка, а сега и в Европа.

Запазена марка на YANNI са зрелищните шоу-спектакли, които артистът обича да прави на едни от най-прекрасните и вълнуващи места в света. Концертите му в Акропола в Гърция, Тадж Махал в Индия, Забранения град в Китай, Роял Албърт Хол в Англия и Ел Моро в Пуерто Рико му спечелват световна слава и любовта на хора от всяко кътче на земното кълбо. Всъщност това са едни от най-излъчваните и предавани на живо музикални събития изобщо, видени от милиони хора от всякакви раси и националности. Записът от концерта на YANNI в Акропола е второто най-продавано видео за всички времена след „Thriller” на Майкъл Джексън.

YANNI ще застане за първи път пред българска публика на 2 юни и ще представи най-доброто от творчеството си през последните 30 години. Ще чуем както хитове от всичките му общо 19 албума досега, така и парчета от предстоящия му нов албум Inspirato.

YANNI има над 40 платинени и златни албума, а продажбите му в световен мащаб надхвърлят 25 милиона. Последният му лайв албум, YANNI: Live at El Morro, Puerto Rico (На живо от Ел Моро, Пуеро Рико) и студиен албум, Truth of Touch, за пореден път доказват, че творчеството на таланта от Гърция YANNI не познава граници, дистанции и различия, и говори на международния език на добрата музика.

Билетите за събитието тръгват в продажба от утре, петък (04.04.14).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА