19 Април, 2014 12:14 882 0

Стоянка Мутафова: Добре съм, играя пред пълни салони

  • стоянка мутафова-
  • сцена-
  • театър

Израснах в театъра, бях в театъра, станах малко жертва на театъра, споделя дъщерята на Мутафова

Стоянка Мутафова се чувства много добре, защото все още работи, още е на сцената. Това сподели актрисата в ефира на Нова телевизия.

„Аз, ако не работя - не се чувствам добре. Пътувам и играя на пълни салони. Не съм отхвърлена още, въпреки годините ми. Не съм допускала, че мога на тези години да се явявам на сцена”, каза голямата българска актриса. 

„На мен по израза на лицето ми личи, че не съм много весел човек”, сподели дъщерята на Стоянка Мария Грубешлиева. „На нея не й личи и ми се струва, че тя е по-веселият човек. По-оптимистично гледащият човек от нас двете, е тя”, каза Муки, която признава, че живее в свой измислен свят. „Мечтая много неща, но не знам дали могат да се реализират”.

Муки казва, че е малко уморена от театъра, въпреки че й се играе на сцената:

„Израснах в театъра, бях в театъра, станах малко жертва на театъра, от това, че съм в сянка. И всичкото това от една страна ме кара да искам да играя, от друга – този мой сблъсък с театъра ме беше уморил. Да играе ми се, но чак сега – 20 години, след като напуснах Младежкия театър”.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА