Last news in Fakti

22 Юли, 2014 12:36 4 284 2

Майли Сайръс пак със скандални голи снимки

  • майли сайръс-
  • снимки-
  • гола-
  • певица-
  • скандален

Поп звездата позира без горнище за да докаже, че е жива и здрава

Майли Сайръс не е мъртва. В действителност тя не само е жива и здрава, ами е и гола до кръста. Тялото на поп певицата блесна на показ, макар и в гръб, в публикувана днес снимка в социалната мрежа Instagram, пише британското издание "Мирър".

Певицата, която изпя "Wrecking Ball", бе жертва на интернет измама тази седмица, след като притихна в социалните мрежи. Необичайната липса на активност от нейна страна в социалните медии породи редица слухове, че скандалната поп певица е тежко болна или дори мъртва.

За да разсее тези спекулации около себе си днес скандалната Майли се появи с гръм и трясък.

На секси снимката, 21-годишната звезда показва тънките си крака обути в чифт изрязани дънки и голия си гръб към камерата на фона на пустиня, докато протяга ръце нагоре.

Тя не се бе показвала гола след скандалното видео, което редица телевизионни канали цензурираха, и това предизвика множество интересни и пикантни коментари, един от които гласеше: "Обърни се момиче!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Klozet Fekalov

    0 3 Отговор
    тоя па урунгел Сайръс...,няма ли кой да я зарови до кръста и да хвърля камъни по нея.......
  • 2 Иван Господинов

    1 0 Отговор
    Какво ли още иска да ни покаже това оплезено момче