Last news in Fakti

9 Август, 2014 13:04 4 387 0

Мелани Грифит отрязана от "Петдесен нюанса сиво"

  • мелани грифит-
  • дон джонсън-
  • "петдесет нюанса сиво"-
  • филм-
  • еротичен-
  • садо-мазо

Дъщеря й Дакота Джонсън, която изпълнява главната роля в еротичната лента, забрани на известните си родители да гледат филма

“Петдесет нюанса сиво“ не е подходящ филм за семейно гледане, особено когато ти си звездата в него. Ето защо младата актриса Дакота Джонсън, която бе избрана да изиграе ролята на невинната студентка Анастейжа Стийл, въведена в света на садо-мазо секса от харизматичния милионер Крисчън Грей (Джейми Дорнан), предварително забрани на майка си и баща си да гледат еротичната лента, която трябва да излезе на екран през февруари идната година, съобщи Си Би Ес.

Родители на Дакота обаче са не кои да е, а бившата холивудска двойка Мелани Грифит и Дон Джонсън. Именно на тях ще бъде отрязан достъпът до премиерата на "Петдесет нюанса сиво", и то – от собствената им дъщеря.

Актрисата няма търпение феновете да оценят как се е справила с предизвикателната роля, но не гори от желание родителите й да я виждат в горещи сцени. По думите й, няма начин да отиде на премиерата с баща си.

Мелани Грифит потвърди, че няма да отиде на премиерата, щом 24-годишната й дъщеря не иска, но призна, че я е посещавала по време на снимките и е виждала „стаята на мъченията“, в която се разиграват еротичните сцени. Прочутата актриса от „Работещо момиче“ се зарече, че ще посети Дакота и на снимачната площадка на следващия й филм, който ще се реализира в Италия. Там партньор на младата Джонсън ще бъде Джони Деп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА