11 Септември, 2014 15:37 2 616 1

Лив Тайлър е бременна

  • лив тайлър-
  • бременност-
  • дете

Баща на детето е футболният агент Ройстън Лангдън

Холивудската актриса Лив Тайлър е бременна с второто  си дете, съобщи E! News.

Бащата на детето е е футболният агент Дейв Гарднър, който е близък приятел на Дейвид Бекъм. Тайлър има още един 9-годишен син на име Майло. Негов баща е нейният бивш съпруг– рок музикантът Ройстън Лангдън. Двамата се разведоха след кратък брак през 2008 г.

Актрисата от „Властелинът на пръстените“ бе засечена да се среща с Гарднър през миналия месец, въпреки че за тяхната връзка се говореше от известно време. Агентът също има 2 деца от бившата си съпруга – актрисата Давоиния Тайлър. Новото му дете ще има честта и да се титулува внук на Стивън Тайлър, тъй като вокалистът на Аеросмит е баща на Лив. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 забременител

    1 0 Отговор
    И ?