Last news in Fakti

1 Октомври, 2014 08:00 18 435 14

5 предимства на закръглените дами

  • дебели жени-
  • предимства-
  • слаби жени

По-пълните имат някои ценни качества, които няма как да откриете у по-слабите им посестрими

Всеки мъж мечтае да има до себе си слаба, красива и стройна жена, която да пробужда страст у него още щом я види. Истината обаче е, че има голям брой привлекателни мъже, които в един момент решават да създадат семейство с по-пълни дами. Това може да звучи леко странно, но всъщност закръглените жени имат някои доста сериозни предимства пред по-слабите. Boldsky.com изтъква 5 причини, поради които трябва да ги харесваме.

1. Те споделят вашия апетит

Ако вие сте любител на доброто похапване, знаете колко приятно може да е то в компания. Много от по-слабите дами са на постоянни диети и докато вие искате да вкусите сочна пържола, те настояват да се хранят със салата и между другото ви обясняват колко калорично и вредно е това, което вие слагате в устата си. По-пълничките жени не само разбират, но и споделят вашия апетит. Те са готови да ядат колкото вас и никога да ни ви критикуват за менюто, което предпочитате.

2. Те не са суетни

Красивите жени са неизменно привлечени от своите огледала като към магнити. Понякога е изключително досадно да бързаш за някъде, но да закъснееш, защото приятелката ти се кипри с часове пред огледалото. Някои мъже често се чувстват дори пренебрегнати, защото жените им държат прекалено много на външния си вид и сякаш не ги забелязват. Естествено, огледалото не е най-добрият приятел на едрите дами. Те държат доста повече на вашата компания и са готови да тръгнат с вас навсякъде и то на момента. Суетата за тях е на заден план и не биха ви пренебрегнали заради своите спирали и гримове.

3. Те са много добри в леглото

Слабите жени често възприемат секса като нещо, което им се полага и което така или иначе ще получат, затова в много от случаите не полагат особено старание по време на процеса, а и са доста капризни. В същото време много мъже харесват усещането за сладострастие и плът. Не случайно в арабския свят мъжете предпочитат жени, които могат да пълнят тяхното легло. Освен това пухкавелката е признателна за това, че сте с нея, и е готова да положи много повече старание и фантазия в сексуални акт, отколкото някоя кокалеста девойка.

4. Те нямат изисквания към вашата физическа форма

Много слаби жени държат мъжете им да споделят тяхната физическа форма. Ако един мъж има красива жена, той много често е подложен на непрестанен натиск да тренира и да спазва хранителен режим. На него често може да му се натяква за случайно натрупани няколко килограма отгоре. По-пълните жени обаче оправдават вашата отпуснатост и това, че предпочитате да си похапвате сладкиши, вместо да блъскате във фитнеса. Те проявяват безкрайна толерантност към вашата физическа форма и с удоволствие са готови да споделят увлечението ви по нездравословната храна.

5. Те ви пазят

Ако излизате с някоя засукана мадама, често ще се натъквате на други мъже, които ще й отправят дръзки подхвърляния. Тези жени очакват вие да се карате, дори да се биете за тях, тъй като искат да се чувстват защитени. Дебеланите обаче са доста по-нахакани в подобни ситуации. Естествено, те доста по-рядко чуват неприлични коментари за себе си, но ако това стане, обикновено нямат проблем да се саморазправят с натрапника. Те са готови да ви защитават по всяко време и да ви помагат в разрешаването на проблеми, засягащи невербалната комуникация.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ogi Finta

    5 19 Отговор
    Брей! Колко полезно! А сега ехм.ете си дебеланите и се скрийте от тука ! Жена ми на 50 и без това няма да е в идеалното тегло, поне докато е млада и красива да се порадваме на взаимната си красота! Шкембелани вън! Секси мацки ИН!

    Коментиран от #4

  • 2 Естребовски

    6 13 Отговор
    Дебелите се ч.кат по-добре,защото мислят,че е за последно...
  • 3 Не мерси

    13 5 Отговор
    Има и още предимства - лятото ти пази сянка, зимата те топли
  • 4 artemis

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ogi Finta":

    а всеки влак си има пътници ...От горните постови лъха култура обаче
  • 5 Ivo Angelov

    11 1 Отговор
    Друго си е когато има за какво да се хванеш
  • 6 Орелски

    14 1 Отговор
    Въпрос на вкус.Аз например не харесвам кльощави кощрамбели на които кокалите аха да излязат от мършавата им кожа и се клатят като скелети като ходят!Една жена за да е секси трябва да е закръглена!
  • 7 krufx

    6 1 Отговор
    тук всичко е точно написано бил съм с доста жени е няма да споделям колко но все едно ми взеха думите от устата.
  • 8 xXx

    8 3 Отговор
    Едно е да си пухкав, друго е да имаш няколко пласта кожа като на снимката.
  • 9 Autohouse Randm

    7 2 Отговор
    triabva da pravim razlika mejdu zakragleni i debeli.
  • 10 Веселин Желязков

    5 4 Отговор
    Стига сте писали тъпи статии-едва ли има някой,на който да му се занимава да търкаля бидони и бурета
  • 11 666

    1 0 Отговор
    За всеки влак си има пътник.
  • 12 Жена

    2 0 Отговор
    Зависи как се възприема дамата. Не е важно вие как я възприемате. Всяка жена е красива. Слаба, дебела, ниска, висока, средна или не. Няма значение. Вие си я избирате. И вие си я обичате така.
  • 13 jgjgjg

    0 0 Отговор
    Те ви пазят- особено при метеоритен дъжд!!
  • 14 кого заблуждавате

    0 0 Отговор
    Те просто нямат много избор и правят каквото им кажете.