Last news in Fakti

6 Октомври, 2014 16:53 4 668 1

Мисис България: Ще ни управлява „октопод“

  • ана иванова-
  • управлява-
  • октопод-
  • мисис българия

Ана Иванова е шокирана от изборните резултати

"Резултатите са повече от странни - един "октопод" ще ни управлява. Това са цели 8 партии в страна с 6 милиона граждани, от които под 50% са гласували. Много скоро ще има нови избори и отново ще има милиони левове хвърлени за тях?! В парламента влизат 240 депутата, което е много дори за България - ние сме сред най-малките по население държави в ЕС, но с най-много депутати.“ Това заяви единствената българка в партията на френския президент Франсоа Оланд и Мисис България Ана Иванова.

Преди дни Ана Иванова се завърна от Монако в България заради изборите на 5 октомври.  Тя беше посрещната с песни и танци от приятели и близки. Фолкдивата Преслава пя до зори в столичен клуб за успялата извън границите на страната българка, а в нейната компания бе и приятелката й от танцовата школа Делена Аспарухова.

Делена Аспарухова е дъщеря на един от най-популярнтите варненци и шоумени - Кирил Аспарухов. Финалистка е в световния конкурс Мис Туризъм Свят 2008.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дошо

    0 0 Отговор
    Избори, избори, избори докат БСП не изчезне от лицето на България