12 Октомври, 2014 14:24 2 188 1

Азис пренесе Дивия Запад в Студентски град

  • азис-
  • дивия запад-
  • клуб-
  • гащеризон-
  • ямамото-
  • дизайнер

Поп фолк кралят демонстрира уникален сценичен тоалет, дело на японския дизайнер Ямамото

Едно време в Америка, в един бар от Дивия Запад, влиза Кралят! Вместо пищов - грабва микрофона, и вместо престрелка - избухва див купон. Това не е сценарий за нов уестърн, а се случи наистина в известен клуб в Студентски град на последното участие на Азис.

Няколкостотин души наблюдаваха поредната впечатляваща изява на поп фолк краля. А той със своите артистични умения и с помощта на сексапилните предрешени като каубойки танцьорки накара множеството за няколко часа да се пренесе в Дивия Запад. Хитовете на певеца така силно завладяха публиката, че купонът се вихри чак до първи петли.

Допълнителен колорит в каубойската нощ внесе изключителното светлинно шоу на световно ниво, което е запазена марка на клуба. Чрез визуалните ефекти и декори сцената наистина заприлича на американско ранчо.
За пореден път Азис се изяви и като моден диктатор. Изпълнителят на „Сен Тропе” подлуди феновете си с уникален гащеризон, дело на японския дизайнер Ямамото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Ох, аз пък си помислих, че пак ще има някакъв гейпарад...