Last news in Fakti

14 Октомври, 2014 09:38 1 675 1

Евгени Минчев напусна Къщата на VIP Brother

  • евгени минчев-
  • vip brother-
  • къщата-
  • напусна

На финала Тачо прекрачи отново прага на Къщата

Евгени Минчев напусна Къщата на VIP Brother след изключително емоционален лайф. Минчев заяви, че това е било страхотно преживяване, от което си е взел много поуки и никога няма да го забрави.

Живото предаване беше изпълнено с обрати, а Big Brother за пореден път изненада всички с внезапното си решение да покани майката на Албена в Къщата. Людмила Захагаева беше дошла да защити дъщеря си, но представянето и беше толкова атрактивно, че получи внезапно предложение да гостува в най-известната къща, съобщиха от Нова телевизия.

Майката на Зорница отново беше в студиото, за да подкрепи дъщеря си и оправда всичките ѝ прояви на ексхибиционизъм като търсене на внимание.

Ирина Тенчева защитаваше Евгени, а апелът ѝ към зрителите беше да го оставят, защото той е единственият, който може реално да се промени в това предаване.

Останалите номинирани бяха Йорданка Христова и Кали, които бяха спасени от зрителите, също и Елена Кучкова, която получи подкрепа от бившия си приятел Стефан Роглев.

Няколко видеа показаха различните лица на лорд Евгени Минчев, който диктуваше общото настроение в Къщата през изминалите четири седмици.

На финала Тачо прекрачи отново прага на Къщата, но той не беше вкаран нито в Резиденцията, нито в ТВО-то. Big Brother го изпрати в тайна стая, която зрителите виждат за първи път. Дали ще остане там през целия си престой, или Big Brother отново е приготвил нещо изненадващо, предстои да разберем.

Ако желаете да участвате в търга за специалното бижу, може да го направите ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    0 0 Отговор
    Гнусна работа,по гнусна тел.....