Last news in Fakti

19 Декември, 2014 19:16 7 109 10

Бивша репортерка стана "Мис София 2014"

  • "мис софия 2014"-
  • цветина димитрова-
  • конкурс за красота-
  • журналистика-
  • гръцка филология-
  • репортерка

24-годишната Цветина Димитрова е завършила журналистика и гръцка филология, но подготвя дебюта си като дизайнер

Млада журналистка с интереси в модата стана първа на конкурса за красота "Мис София 2014". Събитието се състоя миналата вечер, а в надпреварата се включиха 20 момичета. 10-членното жури даде максимум точки в трите тура на конкурса за 24-годишната Цветина Димитрова, с което я изстреля на първо място. Стройната дама наскоро е завършила журналистика и гръцка филология в НБУ, но още на 19 е имала възможност да се пробва като репортерка в два от популярните интернет сайтове. "Правих интервюта с музиканти, както и пишех светски новини, но, да си призная честно, ровенето под завивките на известните личности не ми допадна особено. Затова и спрях да репортерствам", сподели миската.

Хобито на Цветина е свързано с модата и тя активно се снима във фотосесии за списания и каталози, както и участва на ревюта у нас и чужбина. В момента подготвя и дебюта си като дизайнер, като работи по собствена колекция аксесоари. Не си мислете, че интересите й се разпростират дотук. Софиянката вече е записала и своя песен, която смята да представи пред публика много скоро. Цветина обаче твърди, че не претендира да става певица и по-скоро певческия й устрем е за удоволствие. "Просто обичам да си създавам предизвикателства", казва девойката.

На "Мис София" тя се явила с обещанието, че това ще е последният конкурс, на който участва. Преди това я избират на кастингите на "Мис Вселена България 2014" и "Мис Студентка 2014", които се проведоха в близките няколко седмици. Оказва се, че на третия път печели короната като най-красива софиянка. "Не смятам повече да се явявам на конкурси за красота. Всичко беше в името на тръпката, но не се чувствам комфортно в тази среда", заключава всестранната личност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 1 Отговор
    К..ви с лопата да ги ринеш
  • 2 те код

    0 0 Отговор
    Ако това са 12см. токове и сложа снимката и в програма за художествено оформление с изометрична решетка... Бедна ми е фантазията, колко несиметрично тяло има спрямо главата... Същата работа като Мария Илиева и Ивет Лалова- черепа им пречи ужасно, заради злоупотребата със соматотропина! поне да си кажа, че не е много члгарски облечена, обаче за българките в Гърция...всички си ги знаем как се трудят за славата на Б-я, хвала за саможертвата и дано са оставили добро впечатление!
  • 3 Кобрата

    0 1 Отговор
    Браво на момичето и успех
  • 4 Японеца

    1 0 Отговор
    За два три-пъти ако е почерпен човек става,но за постоянно твърдо не.Голям кльощак е,и устата и е голяма колкото носа, или обратното.

    Коментиран от #6

  • 5 Вальо

    0 1 Отговор
    Много нежна, красива и стилна дама. Браво!

    Коментиран от #7

  • 6 Бат Венци

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Японеца":

    Голям камък хвърли,голяма дума не казвай!
  • 7 Горски

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Вальо":

    Евала!Човек ,който разбира от жени!
  • 8 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    МНОООООГО ЗЛЕ
  • 9 Жоро

    0 0 Отговор
    Това маце е готино
  • 10 Иван

    0 0 Отговор
    Много е красива и нежна,тея дето пишат лошо за нея и правят още по голяма реклама,на мацето едва ли му дреме.Екстра е отвсякъде