20 Януари, 2015 13:25 1 756 0

Финалистите от X Factor се заврърнаха на сцената

  • финалистите-
  • x factor-
  • заврърнаха-
  • сцената

Три пъти публиката става на крака пред талантите

Три пъти талантите от X Factor вдигнаха публиката на крака по време на първия голям концерт, след паузата на шоуто, стана ясно снощи по Нова телевизия.

Първа това направи Невена Пейкова с изпълнение на изключително трудната балада на Селин Дион – "The Power of Love".

Пред таланта на русата амбиция стана и цялото жури – момент, който накара Пейкова да си спомни първото си излизане на сцената на X Factor, когато четиримата ментори отново бяха на крака.

Вторият човек, който вдигна публиката, беше рок сензацията на сезона Славин с изпълнение на Rainbow и песента "Can’t let you go".

Отново Невена, но в дует с братята Иво и Пламен Добреви, изправи зрителите в залата. Тримата изпълниха "Say Something" на Кристина Агилера и A Great Big World.

Изключително силно завръщане на сцената на шоуто направиха и останалите финалисти. Началото поставиха Иво и Пламен, които смело заложиха на реге ритъм и доказаха, че са готови за финалната права.

С изпълнението си на "Why don’t you love me" на Бионсе, Михаела заслужи коментара на Любо, че вече е изградила присъствие на голяма звезда.

Положителни оценки получи и Мирян, за когото журито беше единодушно, че е участникът, успял да остане верен на себе си през цялото време на шоуто.

Не изневери на своя мегастабилен стил и Георги Бенчев, който отново заложи на хеви метъл. Бенчев и Мирян изненадоха и със съвместното си изпълнние – микс между Еминем и Бийтълс.

„Двамата най-добри изпълнители в шоуто“, беше признанието за дуета на Михаела и Славин, които изпълниха "Close my eyes forever" на Ozzy Osbourne и Lita Ford.

С нов сингъл ще започнат елиминациите на X Factor тази вечер. Зрителите ще видят Заки не само в ролята на ментор в шоуто, но и като член на един от най-популярните дуети в България – „Авеню“. Точно 20 години след излизането на емблематичното парче „Бягство“, с което поставят началото на успешната си музикална кариера, Боби и Заки ще отбележат юбилея с представяне на новата си песен – „Безвремие“. Минути по-късно обаче двама от финалистите ще се борят за оставане в шоуто, а един от тях ще си тръгне малко преди сбъдването на своята мечта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА