22 Октомври, 2024 08:31 1 140 3

Българка завладя италианския X Factor (ВИДЕО)

  • италия-
  • x factor-
  • елмира маринова

Елмира Маринова пее като професионална поп изпълнителка

Българка завладя италианския X Factor (ВИДЕО) - 1
Кадър: Youtube

Софиянката Елмира Маринова обра овациите и на журито, и на публиката на 19 октомври, когато беше втората вечер от прослушванията в тазгодишното издание на италианския XFactor.

Много музикални експерти на Апенините сравняват 17-годишното момиче със световноизвестната звезда Дуа Липа заради приликите в тембъра им. Гласът на ЕЛ МА, както е артистичният псевдоним на момичето, завладява всички – и публиката, и журито на програмата по тв канала “Скай".

Елмира пее като професионална поп изпълнителка. Талантът ѝ обаче е не само певчески, а и като присъствие на сцената - тя се движи и жестикулира като изпълнителка, сигурна в това, което прави, предаде NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕлТото Кутуньо

    4 8 Отговор
    Дали ще изпее нещо на български, българката с изчанченото име Елмира, име за износ?

    Коментиран от #2

  • 2 Албано алБанано

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "ЕлТото Кутуньо":

    Елмира, четвъртата съпруга на емира.
  • 3 Настопроценти

    4 0 Отговор
    Красиво и талантливо момиче.