3 Август, 2024 17:45 1 294 6

"X Factor" се завръща в ефир?

  • x factor-
  • маги халваджиян-
  • нова телевизия

Маги Халваджиян води преговори с Нова телевизия за възраждането на музикалното предаване

"X Factor" се завръща в ефир?  - 1
Снимка: Facebook

Маги Халваджиян призна, че води преговори с Нова телевизия за възраждането на "X Factor", от който изгряха звездите на Рафи, Християна Лоизу, Славин Славчев, а двойката водещи Мария Игнатова и Алекс Раева си остава еталон и до днес, пише Hotnews.bg.

Изненадващата новина дойде от среща на Халваджиян с почитателите си от Варна, на която представи автобиографията си „Без реклами“. Арменецът изрично уточни, че дали шоуто ще види бял свят, за да стане конкурент на „Гласът на България“, все още не се знае. Преди няколко седмици за своя 30-ти рожден ден Нова телевизия повтори знакови свои предавания.

Сред тях в най-гледаното време освен "Big Brother", бе и "X Factor". Още тогава зрители заподозряха, че се готви завръщане на музикалното предаване, защото вече е ясно, че Големият брат също ще се опита да прикове вниманието на телевизионната аудитория. Повече от ясно е, че X Factor няма да се върне през есента, когато ще се излъчва Гласът. Предвид факта, че продуцентът все по-трудно намира звезди за "Като две капки вода" може би музикалното шоу ще смени Капките. Шоуто за имитации се радва на рекорден рейтинг, но наскоро Халваджиян допусна, че и неговият край ще дойде.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поредното ненормални предаване по нтв

    13 1 Отговор
    Поредното пошло предаване за некадърници
  • 2 Тв критик

    6 0 Отговор
    Като не може да измисли нищо ново и интересно ще прави стари скапани формати.
  • 3 Гост666

    4 0 Отговор
    Този защо не измисли или потърси нещо което ще се гледа , тези шоу програми са демоде вече. Да намери някой който да измисли нещо наше и интересно.
  • 4 Денис хайрула беднячката

    0 0 Отговор
    Бедна съм като църковна мишка 🤭
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Владетел ✡️

    0 1 Отговор
    Никога не бих си легнал с българка 🏆☝️🏆✡️