Last news in Fakti

26 Януари, 2015 10:17 1 330 0

Кейт и Уилям са на екзотично пътешествие

  • принц уилям-
  • мейт мидълтън-
  • пътешествие-
  • уиля и кейт-
  • карибите

Те ще отпразнуват рожденния ден на майката на Кейт в края на седмицата

Дори кралските особи се нуждаят от семейна почивка. Принц Уилям и херцогиня Кейт си подариха една екзотична ваканция на Карибите, съобщават британските медии.

Те се разват на слънчевите лъчи на плажа на остров Мустик. Естествено двамата не са сами. С тях е и малкият, очарователен принц Джордж.

Според официално извление на Двореца, причината за тази ваканция си има и важен повод. Херцогът и херцогинят на Кеймбридж празнуват рожден ден на майката на Катрин - Карол, коятона 31 януари става на 60 години.

Us Weekly съобщи, че кралското семейство е пристигнал в Гренадини в средата на седмицата и ще се настани на луксозен частен остров. 

Припомняме, че Кеййт вече е в 6-ия месец от втората си бременност и тази пролет трябва роди момиченце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА