4 Февруари, 2015 15:21 16 098 20

Никол Шерцингер заряза Люис Хамилтън

  • никол шерцингер-
  • люис хамилтън-
  • вързка

Певицата била разстроена, че пилотът не иска да се ожени за нея

Певицата Никол Шерцингер се е разделила с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, съобщи „Мирър“.

Двамата имат връзка от 7 години, а през последната година непрекъснато се говори за брак помежду им. Според „Сън“ обаче, певицата е решила да сложи край на своите отношения със световния шампион от най-елитната автомобилна надпревара, защото той отказвал да мине под венчилото с нея.

Източник на изданието твърди, че до  краха на техните взаимоотношения се е стигнало след серия от скандали покрай коледните и новогодишните празници. Според него този път тяхната връзка вече окончателно е приключила.

В началото на миналата година усилено се шумеше, че Шерцингер и Хамилтън най-сетне са се сгодили официално. След като спечели своята втора световна титла във Формула 1, обаче британецът отдал напълно живота си на своята кариера и дори не се замислял за евентуален брак. Това разстроило певицата, която в крайна сметка решила да сложи край на тяхната връзка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    2 1 Отговор
    Ами мацката е права да го изостави, щом няма сериозни намерения. Кофти момент за нея най-вече. Сега очаквам да пусне няколко нови хита.

    Дано си намери половинката.
  • 2 Джон Смит

    0 1 Отговор
    Дърта си како за него!
  • 3 Кобрата

    0 0 Отговор
    Ами ще го изостави жената, след като не е сериозен и кариерата му е по-важна от това да има семейство. Голяма работа като е спечелил 2 световни титли, веднага хвърчи в облаците. Като не си останал земен и се прави на важен, така му се пада.

    Коментиран от #4, #10

  • 4 Бай

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кобрата":

    Съвземи се малко. Може да не хвърчи в облаците, а да му е по- на сърце да се отдаде на кариерата си, отколкото на някаква фръцла. И ко, ако се беше оженил и зарежеше да речем формулинката и след някоя година се разделят, щот, разийш ли, нея нещо пак не й е угодил...и...??? Ами човека така си е решил. Ти какво веднага започваш да съдиш, без да познаваш нито хората, нито взаимоотношенията им ?!?!
  • 5 GERVR

    0 0 Отговор
    че кой се жени за 35 годишни

    шегичка
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Красо Зелето

    0 0 Отговор
    Явно е намерила по-богат банкомат.
  • 9 Japoneze

    1 0 Отговор
    Крайно време беше!Тоя с тия обички на ушленцата,знаех си че е ляв от центъра!Сто процента го боцкат отзад в чувствителното вестибуларно(да усеща колата) дупенце-сигурно и това му е жертва в името на кариерата ,чувствителен г.з-да е бърз де-в завоите!

    Коментиран от #15

  • 10 болид от ф1

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кобрата":

    Хвърчене в облаците ли е кариерата?! За някои хора бракът не е единственото важно нещо на този свят! Даже съм донякъде смутен от възгледите на лице от мъжки пол - обикновено жените бързат със сватбата... Апропо, партньорът се сменя, нормално е да се живее, размисли, чувствата да охладнеят, да се пробва отново и отново, дори без брак!

    Я, бегом в манастир!
  • 11 тошибиян

    0 0 Отговор
    Ше се порежа как може
  • 12 mediator37

    1 0 Отговор
    Още вчера като излезе новината написах нещо като №1 и №3, но не можах да улуча кода и не го постнах, отказах се, но сега ще го кажа, защото познавам жени имали същата съдба като тази певица.
    Певицата е права. Подарила му е най-младите и най-красиви години от своя живот. Имала е надежда, че ще има деца и семейство с този мъж. Е колко още да го чака ? Да го чака докато спечели 3..., 5... 8 титли и тогава ли, като станат на 50 години да раждат, да гледат тепърва деца и семейство ?
    Като не й дава цена и като не я иска, да върви да пасе трева.

    Коментиран от #14

  • 13 тошибиян

    0 0 Отговор
    мъжът когато поиска жената когато я поискат имаш ли милиони и на смъртен одър ше се намери жена да забременее....4овекът толко е блъскал за да постигне вси4ко това а сега неква го притиска да му земе живота хай с...р нека си живее с любовници
  • 14 Джон Смит

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "mediator37":

    Мъжът винаги трябва да е по-голям от жената ( на години)! Защото след време гледаш бабичка до теб, а наборите с мацки! Е за това моята е с 9г. по- млада!
  • 15 Никой

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Japoneze":

    Много завист, а Ако караше за Хонда друго щеше да пишеш.
    Негов си е живота, негови сяа си парите, които печели и би дал за сватбата, нямате право да го съдите. Може би иска да постигне нещо в живота преди тези работа. Брак, после деца и кариерата ще замине на кино...

    Коментиран от #18

  • 16 Гост

    1 0 Отговор
    Поредният "ПиАр" на тази "звездна" двойка. Всяка година почнаха да го правят ... ама то кво да очакваш от печки.
  • 17 Мартин

    1 0 Отговор
    Ела сладурано не плачи,аз ще се оженя зя теб
  • 18 Japoneze

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Никой":

    Nobody,за каква завист говориш ?
    Казвам истината- не го ли гледаш с обичките- тоя със сигурност го"работят" и от другата страна,в най-добрия случай е Б!
    Николката си е супер секси-но май него това много не го привлича!Пусто сърби го отзад!
  • 19 205 GTI

    0 0 Отговор
    Ех ,ти ела баце да те повози на макларъна та да видиш живот!
  • 20 faK

    0 0 Отговор
    zaradi men..