Last news in Fakti

12 Март, 2015 12:58 1 299 0

Китаристът на Slipknot в болница, прободен с нож от брат си

  • slipknot-
  • болница-
  • китарист

Той е имал прободна рана в тила

Китаристът на метъл групата Slipknot Мик Томпсън е бил приет в болница, след като е получил сериозни наранявания след бой с брат си, съобщи „Гардиън“.

Инцидентът се е случил в дома на Томпсън в Айова, където той и брат му са се били с ножове, най-вероятно под влиянието на алкохол. След като полицията пристигнала и двамата страдали от прободни наранявания, от които нито едно не е било застрашаващо за живота от някой от тях. Те са били откарани във болница чрез отделни линейки, като Мик е имал прободна рана в тила.

По-късно вокалистът на Slipknot Кори Тейлър писа в „Туитър“, че Томпсън не е в критично състояние.

„От това, което разбрах той е добре. Ще му предадем всички ваши пожелания. Благодарим ви за това.“

Рок групата издаде последния си албум през месец октомври на 2014 г. През месец април те трябва да започнат своето турне в Северна Америка, след което ще имат концерти в Европа. На този етап случилото се с Томпсън няма да повлияе на предстоящите дати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА