13 Март, 2015 12:26 1 706 1

Славин Славчев представи дебютното си видео „Ела”

  • славин славчев-
  • представи-
  • дебютното-
  • видео-
  • ела

За първи път в историята на музикалните формати в България дебютната песен на победителя беше представена още на финала на предаването

Месец след победата му в третия сезон на X Factor, Славин Славчев представи видеото към първия си сингъл „Ела” във VBOX7, съобщиха от „Вирджиния Рекърдс”. След онлайн премиерата в полунощ на 13-ти март песента ще се завърти и в националния радио и телевизионен ефир.

За първи път в историята на музикалните формати в България дебютната песен на победителя беше представена още на финала на предаването, когато изпълнението на Славин за пореден път изправи публиката на крака в кулминацията на вечерта.

Поп-рок баладата със силен емоционален заряд е по музика и аранжимент на Хуго Солис, Андерс Баге и Тронд Хилестад, а текстът е дело на музикалния продуцент на X Factor - Дони. Студийният запис е осъществен в Studio Pacific.

Зад видео клипа пък стои режисьорът на най-успешното музикално шоу у нас Кирил Киров-Кико. Самият Славин също е участвал в подбора на кадрите във видеото, показващи личния му път от кастингите до сърцата на зрителите, които му осигуриха голямата победа.

„Вълнувам се искрено в очакване на премиерата на първата ми песен като самостоятелен изпълнител. Изключително съм щастлив, че видеото към нея е дело на Кико и страхотния му екип, които успяха да уловят едни от най-хубавите и емоционални за мен моменти от шоуто. Не по-малко радост ми носи и фактът, че Дони написа този прекрасен текст. Дано всичко това се хареса и на публиката!”, споделя Славин.

Момчето, чийто талант вдъхнови рок-звездата Джо Лин Търнър да пропътува хиляди километри, за да излязат заедно на сцената, вече работи с продуцентите си, за да зарадва феновете със следващия си проект в следващите няколко месеца.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юли

    1 0 Отговор
    Поредният търтей. А държавата остана без лекари, без трактористи. Всеки само хванал микрофона и пее ли пее.