Last news in Fakti

17 Април, 2015 02:30 1 498 0

Мъж за малко да се подпали с цигара в залятата си с алкохол кола

  • подпали-
  • алкохол-
  • кола-
  • цигара

Скот Камери твърди, че с алкохола е искал да убие дървениците в колата си

Мъж за малко да изгори жив след куриозен инцидент в своята кола, съобщи „Мирър“.

Инцидентът се е разиграл в Ню Йорк. Там 44-годишният Скот Кемери се опитвал да изтреби дървениците в своята кола, която бил паркирал пред супер маркет, чрез накисване в алкохол. Той обаче решил да си запали цигара в превозното средство и от това се получила истинска огнена топка.

Според полицията Кемери оцелял като по чудо и веднага бил откаран в болницата с изгаряния от първа и втора степен. По случая сержант Скот Фицджералд разказва:

„Потърпевшият ни разказа, че е имал дървеници в колата си. Някой му е казал, че ако ги накисне в алкохол, те ще измрат. Той си купил една бутилка, изсипал я е в колата, след което си запалил цигара вътре.“

Огънят е бил толкова силен, че засегнал и други два паркирани в близост автомобили.  Кемери успял да изскочи от превозното средство на време. Той твърди, че автомобилът е бил взет под наем от Флорида. Неговите регистрационни номера обаче са изгорели и е трудно да се установи дали това е истина. В момента полицията изчаква справката с регистрациите, за да види дали не става въпрос за крадена кола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА