17 Април, 2015 09:02 1 075 1

Петър Москов: Няма лимити за родилките

  • петър москов-
  • родилки-
  • здраве-
  • болници

Той изтъкна важността на въвеждането на електронната здравна карта

„Ако това го е казал лекар, това трябва да доведе до сериозни санкции, защото такова нещо няма. Нито родилките, нито онкоболните, нито който и да е пациент няма да пострада. Бюджетът на Касата е създаден, за да отговаря на вашите здравни потребности, а не на бизнес плана на определена болница”. Това заяви пред „Здравей, България“ по Нова телевизия здравният министър Петър Москов относно информацията за въвеждане на лимити за раждане.

Запитан дали е вярно дали има 22 болници без пациенти, той отвърна: „Има много болници без пациенти, има много болници, в които минаваха мъртви души. Решението е въвеждането на електронната здравна карта и цялостната електронна система”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xxx

    0 0 Отговор
    Като слушам министър Москов, в мен се прокрадва някаква мижава надежда, че здравеопзването и медицината в България могат и да се измъкнат от колапса в който са вече поне 20 години... Дано!