Last news in Fakti

1 Май, 2015 02:00 1 740 1

Свръх дебела котка настанена в клиника

  • котка-
  • клиника-
  • килограми

Котаракът Спринкълс тежи 14 килограма

Една от най-популярните котки в САЩ бе настанена в клиника, където да бъде регулирано нейното тегло, съобщи  Ей Би Си.

Котаракът  Спринкълс тежи 14 килограма, като нормалното тегло на една котка варира между 4 и 5 килограма. Тя е останала без дом, след като неговият стопанин не е могъл да изплати ипотеката за дома си и го е изоставил.

Все пак животното е било взето в специален приют за котки в Ню Джърси. Спринкълс се е оказал толкова голям, че не е могъл да се побере в клетката за превоз на котки и за това по спешност е била доставена такава за кучета.

Котаракът вече е подложен на специална диета за сваляне на килограми. Според специалисти от клиниката Спринкълс ще има нужда от поне година, за да върне килограмите си в нормални размери. Все пак мерките вече са дали резултат и животното вече ходи по-лесно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Петров

    0 0 Отговор