Last news in Fakti

5 Май, 2015 13:40 2 827 1

Жана Бергендорф разби публиката с шеметно изпълнение на Бионсе

  • жана бергендорф-
  • разби-
  • публиката-
  • шеметно-
  • изпълнение-
  • бионсе

Азис става победител за вечерта с образа на Стиви Уондър

Залата на „Като две капки вода“ беше взривена от аплодисменти след зашеметяващото изпълнение на Жана Бергендорф, стана ясно  след концерта снощи по Нова телевизия.

Въпреки здравословните проблеми с гласа, Жана направи незабравимо изпълнение на микс на Бионсе. „Беше невероятна!“, сподели възхитеният Фънки, който бързо добави, че Жана трябва преди всичко да се погрижи за гласа си.

„Критикувал съм те за танците, но днес имаше живот на сцената по време на изпълнението ти“, добави Магърдич, който акцентира на успешното представяне на хореографията.

Похвала беше отправена и към Джуджи, която създаде истински празник на сцената с песента „Честит Рожден Ден“. Усмихнатата водеща получи не само окуражаване от журито, но и поздравления от самата Мая Нешкова:“Гордея се с моята дубльорка и съм сигурна, че ще разделим всенародната любов!“.

Криско се превърна в Ирина Флорин, чийто образ се оказа доста приповдигнат според журито.  Изражението на Ирина Флорин е най-важно – тя имало уплашено изражение, а ти искрено се забавляваше.

Нона получи адмирации за музикалното изпълнение на Майкъл Джексън. Азис изпълни най-големия хит на Стиви Уондър, който беше и най-доброто му изпълнение за сезона поред Милица Гладнишка. I just want to say I love you донесе и победа на Васил в края на вечерта. Ненчо пя със суинг, получавайки определението „брилянет“, а Фицата се превърна в кокетка с образа на Нети и нейната песен „Луната спи“, опитвайки дори да пее докато хапва зелена ябълка на сцената. Маца пък представи тембъра на Шер, достигайки до оригиналното звучене на световната звезда.

Следващата седмица Нона ще излезе на сцената с вечен шлагер на Лея Иванова. Фицата ще сбъдне друга своя мечта, превръщайки се във вокала на Whitesnake, а Криско ще стане самият Рей Чарлз. Маца ще се превърне в жизнерадостната ZAZ, а Джуджи ще стане с Чъби Чекър. Ненчо ще стъпи на сцената като Принс, а Жана ще влезе в образа на легендата Филип Киркоров. Азис за първи път ще придобие облика на рокаджия, влизайки в кубинките на Звезди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    ГРОЗОТИЯ