Last news in Fakti

7 Септември, 2011 14:09 1 088 0

Еди Мърфи ще води Оскарите през 2012 година

  • еди мърфи-
  • оскар

Раздаването на Оскарите през 2012 година има всички основания да се превърне в незапомнено шоу, отбелязва в. „Гардиън“.Спряганият през последните седмици за водещ – Еди Мърфи, ще се нагърби с тежката задача да превърне раздаването на най-важните филмов награди в неповторимо събитие.

Изборът му беше обявен на официална пресконференция на организаторите на мероприятието, което ще се състои на 26 февруари 2012 година.

Организаторите на 84-то издание на Американската филмова академия потвърдиха, че звездата от „Ченгета в Бевърли хилс“ и „Доктор Дулитъл“ е избран за водещ.

По този начин се слага на опита от последните две години церемонията да се води от двама водещи. Участието на Стив Мартин и Алек Болдуин през 2010 г. и Джеймс Франко и Ан Хатауей през 2011 г. беше посрещнато с критики от пишещите за кино.

Изборът на Еди Мърфи показва, че копродуцентите на церемонията по раздаването на Оскарите Брет Ратнър и Дон Мишър отново залагат на таланта на известен комик както това се случи при предишни издания с водещи като Били Кристъл и Упи Голдбърг, които се доказаха като успешни водещи на запомнящи се церемонии. „Неговият бърз ум и харизма ще му послужат много добре като домакин на Оскарите”, добави пък Дон Мишър, копродуцент на престижните филмови призове.

„Еди е комедиен гений, един от най-великите и въздействащи изпълнители на живо за всички времена”, не крие комплиментите си към звездата Брет Ратнър, един от копродуцентите на наградите "Оскар”.

Самият актьор призна, че е изключително поласкан от шанса да се нареди в компанията на предишни водещи като Джони Карсън, Боб Хоуп, Били Кристъл, Стив Мартин, Упи Голдбърг...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА