Last news in Fakti

8 Септември, 2011 20:49 1 307 1

Кремовете срещу бръчки ускоряват стареенето на кожата

  • бръчки-
  • кремове-
  • стареене-
  • кожа
Кремовете срещу бръчки ускоряват стареенето на кожата - 1
Използвайте само само натурални продукти

Кремовете срещу бръчки са вредни за лицето и ускоряват застаряването на кожата, откриха германски изследователи, които тествали няколко марки кремове.

Резултатите показват, че около80% от мазилата срещу бръчки на пазара са редни и провокират стареенето на кожата. Това се дължи на високата концентрация на аминокиселини, витамини и мазнини. Високата доза на минерални елементи има пагубен ефект върху клетките на кожата. Експертите открили още един факт – скъпите кремове колаген не са в състояние да опънат кожата.

Известни манекенки, актриси и певици споделят, че за грижата си за тялото използват само натурални продукти. Моделът Синди Крауфорд например разкри, че нейното средство за борба с целулита е кафе на прах. За това е много важно да избирате кремове с естествени съставки.

Информация на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 красива

    0 0 Отговор
    статията е малко шокираща за жените но защо не пишат примерни кремове с естествени сьставки