Last news in Fakti

28 Юни, 2015 21:27 1 071 0

Наш музикант възроди Шекспир с рок

  • музикант-
  • възроди-
  • шекспир-
  • рок-
  • i.v.r.

Гимнастички дебютират в новия клип на I.V.R.

Поезията на великия Уилям Шекспир преживява нов възход в заредената с рок авторска песен "The Glass", част от музикалния проект I.V.R., като  музика и аранжимента са изцяло на I.V.R. Песента е част от албума “Soul Confession” и има своя бг и английска версия. 

Гимнастички от пловдивската школа по художествена гимнастика на Ирина Чернаева ще дебютират в лентата, режисирана от Георги Ковачев. Клипът ще се снима сред Божествената природа на Крушунските водопади и ще е готов до края на август.

Хореографията също ще е оригинална и подчинена на житейските контрасти от невинната младост до старостта, през погледа на един човек, загледан в прозореца на битието и духовните преживявания.

Дебютният албум на  I.V.R. демонстрира нови за музикалния ни пазар амбиции за професионализъм и музикален хъс. Световноизвестният художник Ерик Плети дори бе вдъхновен от музикалния проект и от създателя му  Иван Русев, като нарисува картина, станала обложка на дебютния албум.

Иван Русев е  едновременно продуцент, вокал и бас китара, автор на текстовете и аранжимента на песните. Мастериран е в стуидото на друг световноизвестен титан - Колин Дейвис.

Иван Вълков Русев има диплома на инженер-физик. Главен инженер е в една от най-големите болници на Балканския полуостров, като отговаря за техническото състояние на медицинската апаратура.
Албумът е подготвян в продължение на 6 месеца и може да бъде поръчан от сайта на I.V.R., както и в iTunes.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА