Last news in Fakti

12 Септември, 2011 08:27 6 618 0

Акула нападна дипломат

  • порт морсби-
  • папуа нова гвинея-
  • акула-
  • дипломат-
  • инцидент

Хищната риба нападнала 30-годишния Тома Вио, докато карал кайтсърф край столицата Порт Морсби. Смята се, че той е бил ухапан от дълга близо 2 метра тигрова акула. Дипломатът успял да се върне на сърфа си, въпреки кървенето. След като му е оказана първа помощ в местната болница, той е бил евакуиран в Бризбейн.

"Загубих много кръв и ще се наложи операция на крака", съобщава пострадалият. Европейският икономист е прекарал в Папуа Нова Гвинея две години и половина и съобщава, че винаги е имало "много" акули на рифа, но не е видял тази, преди да го нападне.

Той обещава, че няма да се откаже от сърфа, след като се възстанови. Това не е първият му инцидент покрай хобито. В началото на годината той е бил нападнат от скат.

Информация на БГНЕС


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА