Last news in Fakti

22 Юли, 2015 04:00 2 217 0

Майли Сайръс ще е водеща на музикалните награди на MTV

  • майли сайръс-
  • водеща-
  • награди

Тя обяви това в социалните мрежи

Американската певица Майли Сайръс ще бъде водеща на музикалните награди на MTV, съобщи TIME.

Певицата обяви новината чрез профила си в социалната мрежа Инстаграм. Там тя публикува своя снимка, на която е облечена като извънземна с окачена табела, на която пише „Аз ще водя тазгодишните Видео музикални награди.“ Церемонията по връчването на наградите ще се състои на 30-ти авугст.

През последните две години Сайръс остави неизлечима следа в историята по раздаването на наградите.  През 2013 г. тя сложи началото на скандалния си имидж след изключително провокативни танци по време на нейно общо изпълнение с Робин Тики. През миналата година, пък Сайръс остави една от нейните награди да бъде взета от млад бездомник, който държа емоционална реч за положението на бездомните хора в САЩ. Тепърва предстои да видим какво е подготвила тя за тази година.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА