Last news in Fakti

5 Август, 2015 23:42 1 436 0

Роби Уилямс и Айда празнуват 5 г. от сватбата си в Бургас

  • робин уилямс-
  • жена-
  • сватба-
  • годишнина
Британският изпълнител и актрисата Айда Филдс ще празнуват 5-ата годишнина от сватбата си на 7 август. Тогава е и концертът на Роби Уилямс, който е в рамките на Spirit of Burgas. Двамата се ожениха със скромна церемония в имението на Роби в Бевърли хилс, съобщава бТВ.

Хотелът у нас, който ще посрещне звездната двойка, бащата на Роби и огромния им екип, се наложи да пренарежда в последния момент апартамента на певеца. Заради пристигането на Айда съпругът й е поръчал стаите да бъдат декорирани със същите цветя, които са ги отвели към олтара на 7 август 2010.

Телевизионната актриса и поп звездата са заедно от 2006-а. През ноември 2009 г. Роби Уилямс предлага брак на Айда по време на живо интервю по радиото. На 18 септември 2012-а на бял свят се появява дъщеричката им Теодора Роуз, а на 27 октомври 2014 г. Айда ражда и второто им дете - Шарлтън Валентин. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА