Last news in Fakti

9 Август, 2015 05:00 9 396 4

Майли Сайръс нападна Тейлър Суифт

  • майли сайръс-
  • нападна-
  • тейлър суифт

Тя критикува нейния клип към песента Bad blood

Американската певица Майли Сайърс си позволи да отправи сериозна критика към своята колежка Тейлър Суифт, съобщи „Дейли Мейл“.

Майли Сайръс често е критикувана, за това, че си позволява да излиза доста разголена по време на концертите си и да провокира феновете си с твърде предизвикателни снимки в социалните мрежи. Тя обаче се обърна към клипа на Тейлър Суфт към песента „Bad blood”, заявявайки, че оръжията и намеците за насилие в него едва ли са по-приемливи от нейната голота.

Интересното е, че клипът и самата песен всъщност са насочени срещу друга певица – Кейти Пери. Тя и Суифт си имат стара вражда, като бившата кънтри певица обвинява Пери, че преди години се е опитала да саботира нейното турне, като зад гърба й е наела част от танцьорите в нейната група. По този повод Сайръс заяви:

„Не мога да разбера подобен тип агресивно отмъщение. Уж това би трябвало да е добър пример. Мен пък ме считат за лош модел за поведение, защото си харесвам гърдите. Не знам дали гърдите са по-лошото нещо от оръжията“, заяви Сайръс.

През последните седмици Тейлър Суифт се забърква в чести скандали с други певици и то точно заради този клип. Пред няколко седмици в социалните мрежи избухна спор между нея и Ники Минаж. Тогава стана ясно, че Суифт е получила рекорден брой номинации за музикалните награди на MTV, докато песента на Минаж „Anaconda” не е номинирана. Тогава Минаж написа:

„Ако видеото ти възхвалява жените с много слаби тела, то веднага получава номинация.“

Суифт се опита да отговори приятелски, но в спора се намеси Кати Пери, която я обвини, че „извлича изгода от унижаването на друга жена.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Папур Шпеков

    0 0 Отговор
    Къде се слагат тези крокодили Пери, Минаж и Сайръс. Тейлър Суифт е S-Classe спрямо тях и завиждат крокозъбелите.
  • 2 Мери

    0 0 Отговор
    Не ми я хвали Т.С. И тя е една лигня. И тя много си повярва.
  • 3 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    0 0 Отговор
    Кво хубаво дете беше, а какъв стана....
  • 4 Марияна

    0 0 Отговор
    Тейлър Суифт е поне 1000 процента по-добре от Пери, Минаж, а какво говорим за Майли Сайръс!Те завиждат!Тейлър Суифт обра всички награди, и защо?Защото го заслужава!Защото се бори за победа и се представя повече от блестящо.Като започнем от кънтри песните, които не са хич лоши, до това, което е постигнала сега!От Tim McGraw(мисля, че това беше първата и песен) до Bad Blood!Поне Дженифър Лопез не е толкова ревнива!Аз нямам думи!Да завиждаш на успял човек, преоткрил себе си, какъв е смисъла в това? И за всички, които си мислят, че Тейлър Суифт няма мярка пред тях, грешат!Кога сте видели гола снимка на Тейлър Суифт, че вече започвате да разправяте, че Майли Сайръс и Ники Минаж, айде хубаво, за Кейти Пери знаем, ама за тия пикли, които не знаят на кой свят са(извинявам се, ако обиждам някой)малко неудобно става!Всеки има мнение, всеки има вкус, ама не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се изказва в социалните мрежи!Защото има и други хора които четат това(както аз в момента се чувстам обидена, че обиждате Тейлър Суифт)!Ето, така ще бъдете и вие някой ден!Ще започват да оспамват Ники Минаж и Майли Сайръс,та тогава ше ви видя, как ще се чувстате вие!Съжалявам и се извинявам много, ако обиждам някого!