Last news in Fakti

16 Септември, 2011 11:25 1 560 0

Ламбо играе и синия Филип Димитров

  • стефан данаилов-
  • филип димитров-
  • филм

Александър Йорданов и той замесен във филма

"Стефан Данаилов, кандидат за вицепрезидент на БСП, игра и ролята освен Майор Деянов от на "Всеки километър" и тази  на синия експремиер Филип Димитров. Това съобщи Илиана Беновска, мениджър на К2.

Тя уточни, че е създател на комедията "Крака за милиони", която се е излъчвала по БНТ, след което е била свалена от ефир.

Съобщавам този позабравен факт, за да потвърдя думите на Ламбо, че във всяко семейство има човек, който ще гласува за него ,като вицепрезидент." - съобщи мениджърът на "Радио 2" Илиана Беновска.-" През 1993 година бях свалена от екран от тогавашния директор на БНТ Асен Агов. Агов спря авторското ми предаване "Кой кой е", в което представях новите политици на промяната. Седем години по късно г-н Агов ми се извини публично в НС.Тогава се върнах към първата си професия , като режисьор в БНТ"- разказа Беновска.
Стефан Данаилов, изиграл много знакови роли на комунисти /от които и знаменития майор Деянов от "На всеки километър"/ веднага приел да изиграе високопоставено лице на демокрацията Филип Димитров. Майор Деянов изобщо не се двоумил. "Предложих на Ламбо ролята на Филип Димитров в романтичната комедия "Крака за милиони", която снимах за БНТ"- разказва журналистът Беновска.- "Вицето на Ивайло Калфин толкова се въодушеви, че специално ходи да си избира рамки за очилата, изучаваше записи ,за да усвои поведението на Филип Димитров и даже сам си правеше подобрения в грима, за да има максимална прилика с фамозния демократ и лидер на СДС , паднал от власт 1992 година. Ролята беше епизодична и в комедия и заедно с майор Деянова подбрахме знаковите, популярни в обществото реплики на министър-председателя на СДС Филип Димитров".
В комедията  играят още звездите Аня Пенчева, Виолета Гиндева, Михаил Петров , Илия Раев, Васил Димитров , Боряна Пунчева. Мариус Донкин пък играе председателят на 36 НС Александър Йорданов. Сюжетът на "Крака за милиони" е следният : българската балерина Самсара / Аня Пенчева/ е станала световно известна в Италия. Идва на гастрол у нас да играе Одета-Одил в "Лебедово езеро". Да се представят на звездата в операта идват министър-председателят/ Стефан Данаилов/ и председателят на НС/ Мариус Донкин/ - визират се Филип Димитров и Александър Йорданов. Завистливата съперница на Самсара Силвия /Виолета Гиндева/ намазва с олио настилките на операта. Двамата държавници, устремени за среща с красавицата -балерина от Италия се подхлъзват и се потрошават.

 

 



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА