Last news in Fakti

20 Август, 2015 18:54 4 117 1

Италианските проститутки ще трябва да носят светлоотразителни жилетки

  • проститутки-
  • италия-
  • жилетки-
  • светлоотразителни-
  • милано-
  • глоба

Заради безопасността на проститутките се очаква през септември да бъде прието това правило

Проститутките в Италия ще трябва да носят светлоотразителни жилетки. В противен случай ги грози глоба от 500 евро, съобщи „Дейли мейл“.

Властите на Апенините са предприели тази стъпка, за да „обезопасят“ дамите, работещи на пътя между Милано и Кремона. Според органите на реда проститутките трябва да бъдат третирани като работници на магистралата.

Заради Експо 2015 в северния италианския град Милано 15 000 проститутки „окупираха“ района.

Лучано Синигалия – заместник-кмет на град Спино д'Ада – заяви: „Проститутките трябва да бъдат третирани като служители, които работят по изграждането на пътища и да носят дрехи, които ги правят видими за другите“.

Жриците на любовта, които бъдат хванати за втори път без светлоотразителни жилетки, ще бъдат отвеждани в полицейското управление. Очаква се новите правила да бъдат въведени в началото на септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Колев

    0 0 Отговор
    Дайте им и палки и да ръководят трафика.