Last news in Fakti

13 Септември, 2015 02:02 1 840 0

Братът на Пол Уокър организира тържество в негова памет

  • пол уокър-
  • брат-
  • фондация-
  • тържество-
  • рожден ден

Покойният холивудски актьор щеше да навърши 42 години на 12 септември

По-малкият брат на Пол Уокър - Коди организира тържество в памет на холивудския актьор, който загина в автомобилна катастрофа през 2013 година. На 12 септември тази година Уокър щеше да навърши 42 години.

"Не познавам човек, който обичаше океана, колкото Пол. Това винаги ще ми напомня за него. Там ще посрещаме рожденните му дни." - заяви Коди Уокър пред People. 

Наред със събирането, семейството и близките на покойната знаменитост са подготвили и тениски в негова чест, за да подпомогнат инициативата на благотворителната му фондация. 

"Почти шест години по-късно, фондацията на Пол все още съществува и бладодарение на нея, хиляди хора по света са подпомогнати. Заветът му е невероятен и съм сигурен, че той щеше да се гордее с това." - допълва 27-годишният брат на актьора. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА