Last news in Fakti

22 Септември, 2015 00:00 1 854 2

Памела Андерсън продава брачната си халка

  • андерсън-
  • халка-
  • саломон-
  • търг-
  • тропически гори

Според предварителните оценки 3.24 каратова халка с брилянт ще струва 100 000 долара

Актрисата Памела Андерсън е решила да продаде брачната си халка, като спечелените на търга пари ще отидат за благотворителен фонд, които се занимава с опазването на тропическите гори. Звездата от „Спасителите на плажа" ще жертва халката, която й е била подарена от бившия съпруг Рик Саломон.
 
Според предварителните оценки 3.24 каратова халка с брилянт ще струва 100 000 долара. Всъщност те ще отидат във фонда, създаден от самата Памела. „Надяваме се халката на „Тифани" да донесе радост някому", сподели актрисата. Търгът ще бъде онлайн, ще се предлагат и други вещи.
 
Памела Андерсън и продуцентът Рик Саломон бяха женени два пъти - през 2007-2008 и 2014-2015 години. Очевидно Памела е разбрала, че Рик не е нейната съдба и трето събиране с него едва ще има, щом брачната халка ще отиде в тропическите гори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 2 Отговор
    ТЯ И ДРУГАТА СИ ХАЛКА ЩЕ ПРОДАВА
    ОГЛАДНЯЛА БАБИЧКА

    Коментиран от #2

  • 2 Sasho

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    А ти четеш ли, или просто хейтваш всичко? Омраз огладнял.