Last news in Fakti

23 Септември, 2015 03:00 1 248 0

Футболист пее в центъра на Санкт Петербург

  • хълк-
  • пее-
  • санкт петербург

Хълк се включи в благотворителна инициатива

Бразилсият футболист Хълк удържа на думата си и пя в центъра на Санкт Петербург.

Голадцията на руския гранд Зенит се включи в благотворителната кампания под наслов "Давай-давай", която стартира в началото на годината и набира средства за лечението на болни деца.

Хълк обеща, че ако феновете на тима му съберат необходимата сума за лечението на Артьом Двуреченских, който страда от остра лимфобластна левкемия, ще изпее една песен в центъра на града. Привържениците събраха над 1 млн. рубли и малкият Артьом ще може да замине за клиника, където ще му бъде трансплантиран костен мозък.

Хълк изпя големия хит на своя сънародник Мишел Тело - "Ai Se Eu Te Pego", а преди това подари на Артьом своя фланелка. Бразилската звезда събра погледите на минувачите с изпълнението си и заслужи много аплодисменти.

"Много съм радостен, че се включих в инициативата и помогнах на Артьом. Надявам се да направим същото за още много деца. Всеки от нас е длъжен да даде своя принос - кой с каквото може. Послушах сърцето си и реших да участвам в кампанията. Желая на Артьом здраве, защото той има най-голяма нужда от това", коментира Хълк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА