30 Октомври, 2015 01:33 980 0

Бенисио дел Торо: Актьорството е трудно

  • дел торо-
  • актьорство-
  • контрол-
  • професия

Мразя това, че нямам контрол върху нещата, когато играя, призна актьорът

Холивудската звезда Бенисио дел Торо призна, че актьорството е изключително трудна професия. Причина за това е, че актьорът няма никакъв контрол върху това, което се случва на снимачната площадка. Припомняме, че 48-годишният актьор е един от най-добрите в своята професия. Звездата има един спечелен "Оскар". 

"Актьорството е трудна работа. Нямаш никакъв контрол върху това, което се случва на снимачната площадка, както и върху самата си кариера. Всичко е в ръцете на съдбата и на другите около теб. В днешно време не е достатъчно да си талантлив и да изглеждаш добре. Има и други фактори, които влияят върху професионалното ти развитие. Вече една голяма роля не е достатъчна. Аз например, се снимах в цели пет филма, докато някой ме забележи.", сподели дел Торо.

"Снимал съм филми, които съм убеден, че ще станат хитове. Но когато изгледам вече завършена продукцията, коренно променям мнението си. В кариерата ми се е случвало и обратното - бил съм изключително предпазлив в очакванията си за някой филм, а той се получава перфектен. Просто така се случва в актьорската професия.", заяви актьорът.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА