Last news in Fakti

9 Ноември, 2015 05:00 16 325 3

Продадоха най-скъпия часовник в света

  • продадоха-
  • най-скъпия-
  • часовник

Модел на Patek Philippe бе продаден за 6.75 млн. евро

На аукцион в Женева продадоха най-скъпия часовник в света, съобщи „Блумбърг“.

Единственият екземпляр от модела на Patek Philippe бе продаден на цената от 6.75 млн. евро. Сумата е с 10 пъти по-висока от първоначално обявената цена. Това е най-голямата сума, давана за часовник на търг.

Търгът е благотворителен, като събира средства за изследвания на рядкото генетично заболяване – мускулна дистрофия тип Дюшен. На него световно известни и по-малко популярни марки часовници предоставят малък брой екземпляри от своите най-редки модели. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 олиГАРХа

    1 0 Отговор
    Да не е зле - сега е на ръката ми да имам там някакъв часовник
  • 2 onq s konq

    1 0 Отговор
    Ако успея да събера кинтите и да си го купя,изобщо няма да го поглеждам за да не си го хабя.Между другото съм забелязал че хората се чувстват щастливи като ги питаш само колко е часа,а не да им искаш пари на заем!
  • 3 часовник

    0 0 Отговор
    Някой знае ли моделите на снимката точно кои са ?