Last news in Fakti

30 Септември, 2011 13:18 1 009 0

Енрике Иглесиас влиза в света на видеоигрите

  • видеоигри-
  • иглесиас-
  • певец

Енрике Иглесиас тръгва по виртуалните стъпки на Лейди Гага, присъединявайки се към света на видеоигрите.

 
Латинозвездата обедини усилията си с ръководството на компанията Зинга, която създала негов аватар за популярната си игра CityVille. Почитателите на Иглесиас ще могат да взаимодействат с аватара му и да събират предмети, които обичайно се свързват с него, като негови шапки, ботуши и скутер, подобен на този, който притежава в Маяма, Флорида.
 
Освен това благодарение на играта те ще получат достъп до специални превюта на новите му песни. Аватарът на Иглесиас ще се появи он-лайн идната седмица. Преди време Лейди Гага използва играта FarmVille на Зинга, за да представи за първи път песни от най-новия си албум "Born This Way". Играта беше наречена GagaVille. /БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА