Last news in Fakti

26 Ноември, 2015 12:51 1 040 0

Уил Смит иска да влезе в политиката

  • уил смит-
  • политика-
  • сащ

Холивудската звезда Уил Смит изрази желание да влезе в политиката. Актьорът разкри пред "Holywood Reporter", че е уморен от настоящата политическа ситуация в САЩ. Смит заяви, че ще бъде полезен на света с уменията си. 

"Като гледам моментната политическа сцена мисля, че аз имам бъдеще като политик. Мисля, че хората имат нужда от някой като мен", каза Уил Смит

"Толкова съм бесен на политиците, че дори не мога да спя, затова чувствам, че в някакъв момент, в близко бъдеще, ще мога да използвам гласа си по малко по-различен начин не в киното, а на политическата сцена", заяви той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА