Last news in Fakti

2 Октомври, 2011 12:54 8 638 1

Рекорд! Мъж в САЩ – със 75 деца

  • деца-
  • сащ-
  • донор-
  • сперма
Рекорд! Мъж в САЩ – със 75 деца - 1
Архив

Вие смятате, че имате за съпруг мъжът на мечтите си. Не се страхувате от нищо и вярвате, че ще бъдете щастливи със семейството си до края на дните си?!

Но дали е така? Един ден научавате, че вашият съпруг има деца. Не едно-две, а няколко дузини....

Недостатъците на американската система за даряване на сперма и яйцеклетки излязоха за пореден път наяве, след като стана ясно, че американецът Бен Сайслър е станал баща на най-малко 75 деца, съобщава в. "Кориере дела сера".

Съпругата на Бен обаче е в шок от новината за десетките биологични деца на половинката си.

 Тридесет и три годишният адвокат Бен Сайслър е дарил преди десетина години сперма на банка за сперма във Вирджиния, за да плати юридическото си образование в университета Джордж Мейсън. При всяко даряване той е получавал по 150 долара възнаграждение от банката за сперма.

Тези дни благодарение на създателите на документален филм за донорите на сперма в САЩ, излъчен по телевизия Стайл нетуърк, Бен е разбрал, че е баща на поне 75 деца. Има съмнения, че цифрата може да набъбне дори до 140 деца.

Бен досега се е видял лично с две от децата си, съответно на 7 и на 4 годинки и родени от самотна майка от Сиатъл. Той е установил и връзка с още 15 от децата си.

Преди един месец американски медии предупредиха, че донори на сперма в САЩ могат да се окажат бащи на по 150 деца и призоваха за въвеждане на ограничения в тази насока.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Галина Ганчева

    1 0 Отговор