16 Декември, 2015 06:15 1 582 0

В пижамите на сатаната

  • пижами-
  • крадла-
  • къща-
  • странно-
  • флорида-
  • сащ

Мъжът бил обявен в изневяра, въпреки че не познавал младата американка

В пижамите на сатаната - 1
Снимка: Wikipedia

В Делтона, Флорида, 22-годишна жена нахлу в чужд дом и бе на косъм да предизвика семеен скандал. Младата американка извършила кражба и се скрила от полицията в чужда къща, пише Orlando Sentinel.

Крадлата облякла пижамите на собственика на къщата, а когато жена му видяла дамата си помислила, че е любовница на съпруга й.

22-годишната рецидивистка дори легнала да спи в стаята за гости. Съпругът, който играел голф, се заклел, че не я познава, след като се прибрал у дома и срещнал погледа на половинката си.

След като разбрала, че не е любовница на мъжа, съпругата дори предложила закуска на младата американка.

Властите обявиха, че американката опитала да открадне няколкостотин долара от козметичен магазин – четири часа преди да бъде открита в дома на щастливото семейство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА